Nieuwe collega

Per 1 september komt Niels ons fysio-team versterken!

Mijn naam is Niels van den Barg, geboren op 7 juni 1991 en wonend in Enschede. De opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd aan Saxion Hogeschool in Enschede waar ik in juli 2015 ben afgestudeerd. Na het behalen van mijn diploma heb ik twee jaar werkervaring opgedaan in een particuliere praktijk waarna ik heb besloten om in september 2016 te starten met de opleiding Master Sportfysiotherapie in Utrecht. Deze verwacht ik in 2019 af te ronden.

Gedurende mijn studie en loopbaan lopen sport en fysiotherapie als rode draad door elkaar. Zo heb ik veel sporters in de praktijk behandeld en naast mijn werk als sportverzorger bij FC Twente ook stage gelopen bij Jong FC Twente. Daarnaast heb ik diverse cursussen afgerond als: sportmassage, therapeutisch tapen en McConnell tapetechnieken

In het dagelijks leven houd ik me ook bezig met sport, zo ben ik een fanatiek crossfitter en een voetbal liefhebber. Verder mag ik graag onder de mensen zijn en activiteiten ondernemen met vrienden en familie. Tijdens mijn werk probeer ik het maximale te bereiken, mijn patiŽnt uit te dagen en de gestelde doelen te behalen. Bovenal vind ik een persoonlijke aanpak erg belangrijk, de patiŽnt staat bij mij altijd centraal.

Specialisaties:

Master Sportfysiotherapie i.o.

(Sport) revalidatie

Mc Connell & Medical Taping

Direct een afspraak maken
Of bel 0543-72 82 00